Nutacon


Nutacon | Het Bedrijf


Nutacon is een gespecialiseerde importeur van laboratoriumapparatuur en reagentia voor de biotechnologie. Opgericht in 1970 onderscheidt Nutacon zich al ruim 48 jaar door een hoge kwaliteit en uitmuntende service aan klanten.

Nutacon levert producten van vooraanstaande producenten aan alle universitaire laboratoria, industriele laboratoria, academische ziekenhuizen, farmaceutische laboratoria en streeklaboratoria in Nederland.

Producten van Bellco zijn wijd en zijd bekend. Zowel het glaswerk als de apparatuur is van uitmuntende kwaliteit en de prijzen zijn bijzonder concurrerend te noemen.

In 48 jaar verandert er veel, maar de Pinted Microscope Slides van Cel-Line blijven het zelfde en zitten al vanaf het begin in ons assortiment. Topkwaliteit slides!

In de afgelopen 48 jaar heeft Nutacon ook een naam verworven als het gaat om opslag van monstermateriaal in de -80 vriezers. Vele honderden vriezers zijn voorzien van de aluminium rekken gemaakt door onze producent Wesbart UK Ltd. Zowel de standaard rekken voor de welbekende kartonnen en/of PPN doosjes, MT platen, 50 en 15 ml buizen als de speciale houders voor botkoppen, cassettes e.d. worden als sinds jaar en dag door ons geleverd.

Deze website biedt een eenvoudig offerte aanvraagsysteem voor rekken, kartonnen doosjes en vakvardelers.